Fireproducts & Solutions Nederland B.V. - Logo icoon - afspraak maken

Over Fireproducts & Solutions Nederland B.V.

Fireproducts & Solutions Nederland BV

Uw totaalleverancier van brandveiligheid!

Als totaalleverancier en adviesbureau voorzien wij, Fireproducts & Solutions Nederland B.V., u als installateur van een volledige oplossing op het gebied van brandmeld- & ontruimingsalarminstallaties en nood- & vluchtwegverlichting.. Hierbij maken wij enkel gebruik van top merken, zoals; Siemens, Notifier by Honeywell, Morley-IAS by Honeywell en Olympia Electronics en daarnaast zijn wij leverancier van Rookvangkappen.

Wilt u graag meer informatie ontvangen over Fireproducts & Solutions  Nederland B.V. of heeft u vragen voor ons? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Fireproducts & Solutions
Siemens - Fireproducts & Solutions Nederland B.V.

“Samen met Siemens klaar voor de toekomst”

Fireproducts & Solutions Nederland BV is een approved  distributie partner van Siemens brandmeld- & ontruimingsalarmsystemen. De reeksen die wij in samenwerking met Siemens aanbieden zijn de; Cerberus Pro, Cerberus Fit en Cerberus Pace. Hierover zegt eigenaar Ruud Benjamins: “we zijn door Siemens goed getraind om het geleerde direct in de praktijk toe te passen.”

Wij zitten in een unieke positie. Wij richten ons namelijk specifiek op brandmeld- en ontruimingsinstallaties en noodverlichting. Hierin voorzien wij de volledige dienstverlening, van advisering tot oplevering. Hierdoor zijn wij een sterke aanvulling in het netwerk van Siemens.

Nieuws

Fireproducts & Solutions Nederland introduceert ExxFire objectbeveiliging